Yogabee

Yogabee is een schitterende locatie in Domburg, waar verschillende Yogaworkshops, retraites, wellnessweekenden en yogavakanties georganiseerd worden. Tijdens de diverse programma’s is het mogelijk op locatie een massage van Massagepraktijk Domburg bij te boeken. Kijk voor meer informatie bij de diverse programma’s op de website van Yogabee www.yogabee.nl

Retreat Yourself

Wil je heerlijk genieten van een Yogaweekend aan zee? Retreat Yourself organiseert op loopafstand van het strand in de sfeervolle locatie Yogabee heerlijke ontspannende weekenden.
Tijdens deze weekenden is het mogelijk om een ontspannende massage verzorgd door Massagepraktijk Domburg bij te boeken.
Meer informatie vind je op de website www.retreatyourself.nu

Back and white

Yoga beoefenen confronteert je met de dualistische kant van het bestaan en zet je op weg om daar aan voorbij te gaan en zo stappen te zetten richting eenheid.

Kevin & Noé geven samen les en helpen je zo nog beter op weg naar waar yoga écht om draait. Hun twee persoonlijkheden en lesgeefstijlen gecombineerd maken een practice bij hen op een unieke manier compleet. Laat je leiden door de krachtige, motiverende flow van Kevin en geef je simultaan in vertrouwen over aan de zorgzame precisie van Noé. Word vitaler en gezonder en vind meer balans. Massages worden verzorgd door Liane van Massagepraktijk Domburg.

 Boekingen en meer informatie:

www.backandwhite.be, info@backandwhite.be

Avontuur van h’eerlijk leven

Geniet in Zeeland of Ibiza op een prachtige locatie van een ontspannen yoga vakantie. In Domburg heerlijk uitwaaien aan zee, yoga workshops, lekker biologisch eten, stilte meditatie op het strand, tijd voor jezelf, boek een ontspanningsmassage, een mindful diner dat al je zintuigen betovert, ontspannen in de sauna, genieten van de rust & ruimte op een prachtige locatie; dat is een avontuur van een h’eerlijk leven. Meer weten? Kijk op de website van Hanneke Megens.
www.avontuurvanheerlijkleven.nl

Happy Soul Travel

Ook in 2017 kun je weer mee met onze eigen yogaweekenden in Zeeland! Dit doen we samen met de topdocenten van o.a. Delight Yoga Amsterdam. Elk weekend wordt een groot cadeau aan jezelf met heerlijke yogalessen, supergezond en mjammie eten op een adembenemende locatie (met binnenzwembad en sauna!). Ook kun je een massage van Liane boeken, lekker naar het strand wandelen, tennissen op de privé tennisbaan, het dorpje Domburg verkennen of gewoon een boekje lezen in de gezellige zitkamer. De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau en worden veelal in het Engels gegeven (afhankelijk van de teacher).

Meer info? www.happysoultravel.nl